Întrebat despre transferul lui Rareș Ilie, Mihai Stoica a avut un mesaj categoric 

Rares Ilie Maccabi Tel Aviv Mihai Stoica Fotbal extern Mihai Stoica
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 18:53
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 19:17

Maccabi Tel Aviv ocupă locul 2 în campionatul Israelului.

Mihai Stoica, managerul vicecampioanei FCSB, a comentat împrumutul lui Rareș Ilie, de la gruparea franceză Nice în Israel, la Maccabi Tel Aviv.

Rareş Ilie a fost împrumutat de clubul francez OGC Nice la Maccabi Tel Aviv, fără opţiune de cumpărare, în ultimele ore ale perioadei de transferuri. 
 

Mihai Stoica: "E foarte greu să joci acolo"

 
”Nu avea cum să joace la momentul ăsta, nu avea cum să joace în Franţa! Nu se poate juca în Franţa dacă ai nişte calităţi ieşiti din comun, mă refer la primele două ligi. Îţi trebuie o viteză foarte bună ca să faci diferenţa... lui îi lipsea asta, viteza de deplasare.

E foarte greu să joci acolo. Am văzut primul meci la Nice... S-a văzut foarte clar că nu poate juca Rareş Ilie la nivelul ăla. (n.r. despre împrumutul în Israel) Acolo e diferit, e un plus ca valoarea faţă de România”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport. 

Rareș Ilie, opt meciuri pentru Nice 

 
Rareş Ilie, care va împlini 20 de ani în aprilie, a venit în vara anului trecut la Nice, de la Rapid, dar nu a reuşit să se impună la echipa din Hexagon, pentru care nu a mai jucat în campionat de pe 11 septembrie. Ilie are doar opt apariţii în tricoul grupării de pe Coasta de Azur: patru în Ligue 1, două în grupele Europa Conference League şi două în play-off-ul Europa Conference League, acestea din urmă chiar împotriva lui Maccabi Tel Aviv.
 
Fotbalistul român nu intra în planurile lui Didier Digard, noul antrenor al lui Nice, numit pe 9 ianuarie. Didier l-a înlocuit pe Lucien Favre, cel care l-a adus pe Ilie.
 
Nice este pe locul 10 în campionatul Franţei şi va juca în optimile de finală ale Europa Conference League. Maccabi Tel Aviv ocupă locul 2 în campionatul Israelului.
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!