GALERIE FOTO Momente emoționante cu Gică Hagi în prim-plan. "Regele", oaspete de gală la Școala nr.23 Constantin Brâncoveanu. Ce surpriză a avut managerul Farului

Gica Hagi farul Scoala nr.23 Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 17:19
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 17:55

Momente unice azi, la Constanța. 

Gheorghe Hagi a fost oaspete de gală la Școala 23 "Constantin Brâncoveanu", instituție de învățământ a cărui elev a fost.

Farul Constanța, un nou episod din campania "Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță"

Campania "Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre perfomanță", organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a ajuns astăzi la Școala 23, acolo unde Gică Hagi a fost asaltat de sute de elevi cărora le-a oferit autografe și a făcut poze.

Printre invitații surpriză la eveniment s-au aflat și diriginta fostului decar al naționalei, Zoița Țigău, dar și profesoara de franceză, doamna Mihaela Nicola.

Din partea clubului Farului au mai fost prezenți jucătorii Denis Alibec și Dragoș Nedelcu, Andreea Laiu, căpitanul formației feminine, și internaționalul de juniori Alin Cocoș. 

Gică Hagi: "Mi-a făcut plăcere să îmi văd diriginta"

"Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat. Sunt mulți ani în spate, timpul trece. Am văzut terenul unde am jucat fotbal, unde am făcut primii pași spre fotbal. 

A fost o întâlnire plăcută și cu fostele profesoare. Mi-a făcut plăcere să îmi văd diriginta. După atăta timp, a fost foarte plăcut", a declarat Gică Hagi. 

  • Farul joacă pe 6 februarie, de la 21:00, acasă, cu Universitatea Craiova. Partida contează pentru etapa a 24-a din Superliga
  • Farul a învins etapa trecută, pe Arena Națională din București, echipa FCSB, scor 3-2. 
  • Farul e pe locul secund în clasamentul Superligii, cu 48 de puncte după 23 de runde. Lider e CFR, cu 50 de puncte.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!