Incepe razboiul intre Neymar si PSG?! Starul brazilian, furios pe refuzul seicilor de a-l lasa la Jocurile Olimpice 

Incepe razboiul intre Neymar si PSG?! Starul brazilian, furios pe refuzul seicilor de a-l lasa la Jocurile Olimpice 

Neymar vrea sa participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Medaliat deja cu aur la editia din 2016 a Jocurilor Olimpice de la Rio, Neymar nu vrea sa rateze sansa de a mai castiga o medalie cu tara sa. Brazilia e calificata la Jocurile Olimpice, insa Federatia din Brazilia a primit un raspuns negativ din partea conducerii lui PSG. 

Oficialii clubului sunt vehementi in decizia de a nu-i lasa pe Neymar si Marquinhos la Jocurile Olimpice. 'Decarul' nationalei Braziliei nu este deloc fericit cu decizia conducerii clubului, care vine la o luna dupa ce acesta si-a prelungit intelegerea cu PSG. 

Neymar a facut un pact cu PSG, iar intelegerea era ca starul brazilian sa nu participe la Copa America. Dupa incheierea sezonului, Neymar urma sa aiba cateva zile in vacanta, iar apoi sa inceapa pregatirea pentru Jocurile Olimpice. Insa, dupa ce Federatia din Brazilia a decis sa organizeze Copa America, Tite si-a schimbat planurile, iar starul lui PSG a fost inclus in lot. 

In ciuda situatiei, Neymar isi doreste in continuare sa castige medalia alaturi de nationala Braziliei. Marquinhos, capitanul lui PSG, nu va opune rezistenta deciziei clubului, insa 'decarul' s-ar fi decis sa le forteze mana seicilor astfel incat sa poata participa, anunta cotidianul SPORT.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Taberele statului zac în paragină, în timp ce la cele private e bătaie pe locuri, deși costă bani grei. Ce zic autoritățile
BRAT
Modifică setările cookies