jorgo papuli akademija pandev Dinamo FCSB Vardar Skopje Fotbal extern

FOTO Încă o plecare de la FCSB! Avalanșă de mesaje ”FCSB nu e Steaua” după ce fotbalistul cu nume obscen a semnat cu cel mai de succes club din țară

Jorgo Papuli, mijlocaș defensiv nord-macedonean care în România a jucat la Dinamo și FCSB, s-a transferat la Vardar Skopje.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 14:06
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 14:07

UPDATE Anunțul oficial al lui Vardar Skopje de pe pagina de Facebook despre transferul lui ”Jorgo Papuli, jucător defensiv în vârstă de 21 de ani (n.r. - îi va împlini abia pe 30 decembrie) care abia a sosit de la Steaua din România (n.r. - în original, романска Стеауа) a stârnit o veritabilă avalanșă de mesaje, venite din România, cu clasicul ”FCSB nu e Steaua”.

Știrea inițială

Mijlocașul defensiv nord-macedonean Jorgo Papuli (20 de ani), care în ultimul sezon și jumătate a fost legitimat la FCSB, pentru care a jucat la echipa secundă (în Liga 3), a semnat duminică un contract cu Vardar Skopje.

Vardar, cel mai de succes club din Macedonia de Nord, cu 11 titluri de campioană, evoluează acum în liga secundă, după o retrogradare istorică în 2021.

Jorgo Papuli nu a convins la FCSB și a revenit în Macedonia de Nord

Papuli, care a mai jucat în România la juniorii lui Dinamo și în țara natală la Akademija Pandev (gruparea la care patron este atacantul Goran Pandev, în prezent la Parma), era extrem de încrezător în momentul semnării contractului cu FCSB.

”Mă bucur enorm că fac parte dintr-un club atât de grozav (n.r. - FCSB). Sper că voi folosi șansa care mi se oferă și nu voi dezamăgi. Cariera mea în fotbal abia acum începe”, spunea el în primăvara anului trecut pentru conaționalii de la Sport-media.

Pe pagina oficială de Facebook a echipei, Vardar l-a prezentat pe fotbalist ca fiind ”Jorgo Papuli, jucător defensiv în vârstă de 21 de ani (n.r. - îi va împlini abia pe 30 decembrie) care abia a sosit de la Steaua din România”.

Foto: FK Vardar

Modifică setările cookies