VIDEO EXCLUSIV Mitică Dragomir, nemulțumit de jocul FCSB-ului sub comanda lui Nicolae Dică: „Slab! Nu sunt de acord” Ce l-a determinat să spună asta

Dumitru Dragomir a avut o intervenție telefonică în exclusivitate la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 12:13
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 12:44

FCSB a jucat cu Chindia Târgoviște în etapa a cincea a Superligii. În prima repriză, "roș-albaștrii" s-au văzut conduși cu 2-0, chiar dacă erau în superioritate numerică încă din minutul șapte. Cu toate acestea, elevii lui Nicolae Dică au întors scorul în partea a doua și au beneficiat de cele trei puncte.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a evidențiat faptul că antrenorul FCSB-ului a avut o sclipire la pauză și a trimis în teren jucătorii potriviți. Însă, a mai spus și că nu înțelege de ce sunt schimbați atâția fotbaliști de la un meci la altul și că sunt titularizați noile achiziții imediat după transferuri.

Dragomir: „FCSB joacă haotic”

(n.r. despre FCSB - Chindia) Slab, mi-a plăcut că Dică a putut să facă niște schimbări bune. A schimbat fața echipei, dar, Steaua (n.r. FCSB) joacă haotic. Spații mari între compartimente, nu fac pressing cum trebuie, marcajul este foarte larg, la Steaua este haos. Dar, talente sunt acolo. 

Eu vă mai spun o chestie, în momentul când schimbi câte patru-cinci, patru-cinci în echipă, nici nu mai știi cum se pot înțelege unul cu celălalt. Eu nu sunt de acord să faci mai mult de o schimbare, două, trei maxim într-o echipă. Acum e la modă să se schimbe cinci, am văzut și șapte. Unitatea de echipă când o faci?

Asta este o mică greșeală (n.r. azi transfer, mâine titular), nu mare, dar este mică. Băi, frate, pune-l întâi să încerce, doar nu sunt Hagi să știe din primul meci. Sunt multe de discutat, dar nu mai apar fotbaliști de valoare.”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

FCSB - Chindia Târgoviște 3-2

În prima parte a jocului, defensiva FCSB-ului a arătat dezastruos. Chindia, în inferioritate numerică din cauza cartonașului roșu pe care căpitanul Neguț l-a văzut în minutului șapte, a înscris de două ori în poarta lui Târnovanu: în minutul 22 prin Doru Popadiuc și în minutul 28 prin Daniel Popa.

"Roș-albaștrii" au venit de la vestiar mult mai determinați. FCSB a intrat excelent în a doua repriză și a reușit să înscrie trei goluri extrem de rapid. Andrei Cordea a realizat "dubla" (49', 55'), iar Joonas Tamm a blocat tabela în minutul 58.

Modifică setările cookies