OFICIAL Destinație mai mult decât bizară pentru Juvhel Tsoumou, fostul atacant al lui FCSB!

Juvhel Tsoumou Cong An Ha Noi FC FC Hermannstadt FCSB Vietnam Fotbal extern
Cătălin Parfene
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 10:18
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 10:18

Fotbalistul cu Eintracht Frankfurt sau Alemannia Aachen în CV are din acest an o nouă echipă.

Juvhel Tsoumou, atacantul cu selecții la naționalele de juniori ale Germaniei și la prima reprezentativă a statului Congo, trecut și prin Liga 1 la FC Hermannstadt, FCSB și Viitorul Constanța, a semnat la începutul acestui an cu Cong An Ha Noi FC, o nou-promovată în prima divizie din Vietnam.

Echipa din Vietnam cu care a semnat și la care deja a debutat atacantul este echipa poliției din țara comunistă, iar fotografiile postate pe pagina oficială de Facebook a clubului par a proveni din vremuri de mult timp apuse (vezi galeria foto).

Juvhel Tsoumou, prezență meteorică la FCSB: 3 meciuri și 1 gol în toate competițiile

Atacant promițător în fotbalul german în urmă cu un deceniu și jumătate, când a prins inclusiv prima echipă la Eintracht Frankfurt în Bundesliga și la Alemannia Aachen în 2. Bundesliga, Tsoumou a ajuns în vara lui 2018 la FC Hermannstadt, unde a impresionat în primul său sezon în România.

A fost apoi o prezență meteorică atât la FCSB, cât și la Viitorul (actuala Farul Constanța). Pentru FCSB a jucat două meciuri în Liga 1 și a înscris un gol, la care se adaugă și o prezență în Cupa României.

Ajuns la 32 de ani, Tsoumou a câștigat sezonul trecut Liga Campionilor Africii cu Wydad Casablanca, unde însă nu a fost titular.

Foto: Công An Hà Nội FC, FCSB

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!