Gianluca Vialli mai avea o ultimă mare dorință 

Gianluca Vialli vialli Vialli a murit Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 13:08
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 14:28

Fostul mare atacant al Squadrei Azzurra Gianluca Vialli s-a stins din viață vineri, la 58 de ani, din cauza unui cancer pancreatic. 

  • Marea dorință pe care Gianluca Vialli nu a mai putut să și-o îndeplinească 

Fostul mare fotbalist italian a decedat vineri, în Londra, la vârsta de 58 de ani. 

Vialli, ultima dată secund al lui Roberto Mancini, la reprezentativa Italiei, suferea de cancer pancreatic, 'un tovarăș de călătorie, care s-a urcat cu el în același tren", după cum povestea fostul mare atacant. 

Ultima mare dorință pe care o avea Vialli

Vialli a înfruntat destinul aspru cu demnitate. Nu a lăsat niciodată garda jos și a încercat să lupte. Să lupte cu toată puterea sa. "Știu că e un adversar mai puternic decât mine. Nu știu dacă am puterea să-l înving, dar mă voi lupta", spunea Vialii, în urmă cu doi ani, în cadrul unui documentar. 

Daily Mail a dezvăluit că ultima mare dorință a lui Vialli era să devină președintele Sampdoriei, echipa sa de suflet. Nu și-a mai putuit atinge ținta. Prietenul Roberto Mancini i-a mai oferit din nou plăcerea de a fi la două bătăi de inimă distanță de iarbă, când l-a luat secundul său, la naționala Italiei, la titlul de la Euro 2020. 

Vialli, care a jucat în naționala Italiei din 1985 în 1992, s-a consacrat la Sampdoria, a câștigat tot ce se putea cu Juventus Torino și rămâne în memoria fanilor români și pentru dubla cu Dinano din sferturile Cupei Cupelor (ediția 1988-1989). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!