Gianluca Vialli a murit. Ce spunea în urmă cu doi ani despre "tovarășul de călătorie nedorit"

Gianluca Vialli Gianluca Vialli a murit Gianluca Vialli cancer Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 12:00
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 14:16

Gianluca Vialli s-a stins din viață vineri, la vârsta de 58 de ani. Fostul mare atacant al Italiei se afla în Anglia, unde primea îngrijiri la o clinică medicală de prestigiu. 

Vialli era internat la o clinică din Londra. Starea de sănătate a lui Gianluca Vialli. Fost antrenor al lui Dan Petrescu, Gianluca Vialli a făcut istorie pentru Sampdoria, Juventus și Chelsea. A evoluat pentru Squadra Azzurra la Campionatul Mondial din 1990, unde selecționata lui Azeglio Vicini a terminat pe locul al treilea. 

Gianluca Vialli, despre lupta inegală

În urmă cu doi ani, Vialli vorbea pentru Daily Mail despre lupta pe care a dus-o cu o boală nemiloasă.

"Cancerul este un tovarăș de călătorie nedorit, dar nu pot sta pe loc. Boala s-a urcat în același tren cu mine și trebuie să merg mai departe, să călătoresc fără să renunț vreodată, sperând că într-o bună zi acest musafir nedorit va obosi și va pleca liniștit.

Am încă atât de multe lucruri pe care vreau să le fac în această viață.

Îmi dau seama că oamenii se pot uita la mine, pot vedea că am trecut peste boală și sper că și ei ar putea face la fel. Am fost fotbalist și poate și din acest motiv sunt un om puternic. Dar această boală mi-a demonstrat că pot să fiu fragil și vulnerabil în același timp", spunea Vialli, în urmă cu doi ani. 

  • 16 goluri în 58 de partide pentru națională a înscris Gianluca Vialli
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!