Inter Miami David Beckham Lionel Messi Fotbal extern

"Ghici cine s-a întors!". Mutarea lui Lionel Messi la Inter Miami l-a determinat pe David Beckham să facă asta: clipul devenit viral

Lionel Messi a jucat în două partide amicale pentru Inter Miami, reușind să marcheze de trei ore și să ofere un assist. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2023, 17:47
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 18:00

Starul argentinian este deja în centrul atenției în Statele Unite, reușind să stabilească noi recorduri de audiență. În plus, vedetele din showbiz-ul internațional sunt prezente la meciurile celor de la Inter Miami, capitalul de imagine al formației crescând în mod spectaculos. 

Clipul viral postat de David Beckham

Fostul internațional britanic se bucură de beneficiile aducerii lui Lionel Messi la Inter Miami, iar de curând a postat un clip pe contul de Instagram, în care apare executând perfect o lovitură liberă, cu mesajul: "Ghici cine s-a întors!".

Fanii au fost încântați de ceea ce au văzut și s-au entuziasmat la posibila revenire a lui David Beckham, chiar dacă acesta s-a retras la nivel profesionist, în 2013.

Record de audiență pentru meciul de debut al lui Lionel Messi

Impactul prezenței campionului mondial s-a resimțit încă de la prima partidă în care a evoluat.

Pe lângă cei aproximativ 21.000 de oameni prezenți pe stadion, peste 12,5 milioane de persoane au urmărit confruntarea la nivel internațional, ceea ce reprezintă cel mai vizionat meci de fotbal din toate timpurile, în Statele Unite, anunță El Grafico. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!