GALERIE FOTO Momentul în care David Beckham i-a frânt inima Victoriei: „A început să plângă!” 

David Beckham PSG Victoria Beckham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 10:22
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 10:22

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai solide cupluri mondene. 

Cei doi s-au cunoscut în 1997, când David Beckham evolua pentru Manchester United, iar Victoria Adams era în vogă alături de faimoasa trupă Spice Girls. Doi ani mai târziu, David și Victoria s-au căsătorit, iar în prezent au împreună patru copii. 

Recent, actualul finanțator de la Inter Miami a făcut o dezvăluire complet neașteptată legată de finalul carierei sale de fotbalist, despre un moment în care și-a făcut soția să plângă. 

David Beckham și-a făcut soția să plângă 

Totul s-a petrecut în 2013, când englezul și-a încheiat contractul cu LA Galaxy și se pregătea să plece din SUA, după ce căzuse de acord cu Victoria, pentru a-și continua viața după retragere. Cu toate astea, un apel de ultim moment i-a năruit visele soției sale. 

„Era prima dată când Victoria putea alege unde ne vom muta, pentru că înainte familia trebuia să se mute mereu cu mine. Victoria a decis să ne întoarcem la Londra, unde se află afacerea ei. La întoarcere, mi-a sunat telefonul și era președintele lui PSG. 

Când a trebuit să îi explic Victorie a început să plângă pentru că, în mod clar simțea că, după tot acest timp, avea să mă recupereze”, a povestit Beckham conform The Sun, citat de mundodeportivo.com

Beckham a semnat cu PSG, alături de care a câștigat titlul în Franța, iar apoi la finalul sezonului și-a anunțat oficial retragerea din fotbal: „Știa că îmi oferă oportunitatea de a câștiga alt trofeu. E o femeie incredibilă. Nu cred că am cunoscut pe cineva care să muncească atât de mult cum o face ea. Este implicată nu doar în familie, ci și în afacerea sa și are succes datorită muncii dure pe care a depus-o în acești ani”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!