Gest superb facut de Ozil dupa castigarea Mondialului! Mijlocasul a ajutat 23 de copii brazilieni: "A fost o lectie pentru mine"

Gest superb facut de Ozil dupa castigarea Mondialului! Mijlocasul a ajutat 23 de copii brazilieni: "A fost o lectie pentru mine"

Mesut Ozil, campion mondial cu Germania, a facut un gest superb pentru 23 de copii brazilieni, platindu-le operatiile si suportand toate celelalte cheltuieli legate de tratamentele acestora.

Mesut Ozil, starul de 50 de milioane al lui Arsenal si al nationalei Germaniei, alaturi de care a castigat Campionatul Mondial, a facut un gest superb pentru 23 de copii bolnavi.

Tanarul mijlocas german a decis sa suporte cheltuielile necesare tratarii a 23 de copii brazilieni, dupa ce inaintea turneului final a anuntat ca va plati pentru 11.

Castigarea turneului final i-a schimbat viziunea lui Ozil, care a anuntat ca "a invatat la Mondial ca o victorie nu li se datoreaza celor 11 jucatori din teren, ci intregului lot de 23". Astfel, acesta a marit numarul de la 11 la 23 si a virat banii pentru tratamentele operatorii si postoperatorii ale copiiilor bolnavi.

 

 

Ozil nu este singurul care a facut acest gest. Finalisti ai Mondialului, argentinienii si-au donat si ei prima de 500 de mii de euro unei clinici din Buenos Aires, unde sunt internati copii bolnavi de cancer.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies