Morutan Fatih Terim FCSB Galatasaray Olimpiu Morutan Fotbal extern Galatasaray anunță oficial că a renunțat la transferul lui Moruțan! "Căutăm jucători pentru alte poziții"

Galatasaray anunță că a renunțat la transferul lui Moruțan! "Căutăm jucători pentru alte poziții"  

Fotbalistul va rămâne la FCSB.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 12:28
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 12:35

Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray, spune că echipa sa are nevoie de alți jucători în momentul de față, iar transferul lui Olimpiu Moruțan nu mai este de actualitate pentru turci, urmând a fi acoperite alte posturi.

"Moruțan este un jucător talentat și poate deveni mai bun în viitor. Eu și președintele am vorbit despre ce efort economic ar presupune acest transfer.

  • Galatasaray anunță oficial că a renunțat la transferul lui Moruțan! Căutăm jucători pentru alte poziții

Președintele a spus că nu putem face asta. Transferurile pe alte poziții sunt mai urgente în acest moment", a spus Fatih Terim, conform presei din Turcia.

"Avem un plan pe termen lung"

 

"Cu Cicâldău am semnat un acord pe termen lung. Ar fi fost bine dacă putea juca în preliminariile Europa League, dar va juca dacă ne calificăm în grupe. Am semnat un contract pe 5 ani și asta arată că avem un plan pe termen lung, Sper că va face lucruri bune atât timp cât va fi aici", a mai spus tehnicianul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!