Cutremur la Galatasaray! Președintele a făcut anunțul: "Falcao e liber să plece!" Ce spune de Moruțan

Galatasaray falcao feghouli Morutan Olimpiu Morutan Fotbal extern Cutremur la Galatasaray! Presedintele a făcut anunțul: "Falcao e liber să plece!" Ce spune de Moruțan
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 15:13
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 15:35

Turcii au o parte de o vară foarte agitată.

Conducătorii formației sperau să dea lovitura și să reușească să se califice în grupele Champions League, însă au fost bătuți chiar din turul 2 de către PSV, vicecampioana din Olanda, care le-a administrat un 5-1 în partida tur, iar la retur a câștigat din nou, 2-1.

Președintele lui Galatasaray pentru BT Sport Turkey a declarat că formația nu se va mai baza pe serviciile lui Radamel Falcao, marea vedetă a echipei, trecut pe la Atletico Madrid, AS Monaco sau Chelsea, și nici pe Sofiane Feghouli, algerianul care s-a consacrat la Valencia. Plecările celor 2 sunt probabil cauzate și de ratarea calificării în Champions League, iar acum Galata are nevoie să scape de salariile lor.

  • Cutremur la Galatasaray! Presedintele a făcut anunțul: Falcao e liber să plece! Ce spune de Moruțan

A picat transferul lui Moruțan?!

 

Conform sursei citate, Burak Elmas a spus următoarele: "Nu am făcut nici o ofertă oficială pentru Moruțan. Nu vom avea o întâlnire cu jucătorul". Declarația este una asemănătoare cu cea a lui Fatih Terim, care a spus în urmă cu doar câteva zile că el nu știe de vreo negociere oficială între Galatasaray și FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!