fathim terim Galatasaray Morutan Olimpiu Morutan Transfer Fotbal extern Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Moruțan! Tehnicianul a lămurit toată situația

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Moruțan! Tehnicianul a lămurit toată situația

Trecerea lui Moruțan la Galatasaray părea ca și realizată.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 17:05
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 17:10

Turcii au decis să investească în această vară în fotbaliști din Liga 1, iar după ce l-au transferat pe Alexandru Cicândău de la CSU Craiova, în schimbul a 6,5 milioane de euro, șefii grupării cim-bom-bom s-au orientat și către FCSB, acolo de unde îl vor pe Moruțan.

Transferul părea ca sigur după ce mai multe surse au anunțat ieri că Galatasaray o să plătească 10 milioane de euro pentru Moruțan, totul însă pare să fi intrat în impas, după ce conducătorii echipei turce vor să plătească o sumă mai mică, nu 10 milioane de euro cât a cerut Gigi Becali.

  • Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Moruțan! Tehnicianul a lămurit toată situația

Terim lămurește situația

 

Antrenorul care a mai lucrat cu fotbaliști români de-a lungul timpului, cei mai cunoscuți fiind Gică Hagi și Gică Popescu, nu a dorit să comenteze pe larg situația lui Moruțan, spunând că oficial nu există nimic concret.

"Nu am avut nicio discuție oficială pentru Olimpiu Moruțan și nici nu a existat o întâlnire oficială", a spus Fatih Terim, pentru A Spor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!