Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo acuzatii viol Jasmine Lennard juventus Kathryn Mayorga Fotbal extern

"Este un psihopat!" Cristiano Ronaldo primeste lovitura dupa lovitura! Un top model il ameninta cu mesaje inregistrate!

Fotbalistul lui Juventus este atacat de o fosta concurenta de la Big Brother.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 10:30
Data actualizarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 10:36

Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol de Kathryn Mayorga, in varsta de 34 de ani. Ea sustine faptul ca fotbalistul a violat-o intr-un hotel din Las Vegas, in urma cu 9 ani.

Jasmine Lennard, fosta concurenta la Big Brother, a decis sa scoata la iveala detalii mai putin cunoscute despre Cristiano Ronaldo. Ea l-a numit pe portughez "un psihopat" si il ameninta ca ii va dezvalui adevarata fata. Britanica l-a cunoscut pe Ronaldo in urma cu 10 ani si afirma ca in ultimele 18 luni au tinut legatura. "Nimeni nu are vreo idee despre cum este el de fapt. Daca ar fi stiut, ar fi fost ingroziti", a spus ea.

Ea a scris pe Twitter: "Dupa ce m-am gandit mai bine, am decis sa o ajut pe Kathryn Mayorga si echipa ei cu acuzatia de viol pentru Cristiano. Nu voi sta in spate sa il privesc cum minte. Voi face tot ce pot sa o ajut. Am mesaje si inregistrari foarte importante pentru Kathryn si echipa ei, care ii vor dezvalui adevarata fata".

Jasmine a continuat atacul virulent la adresa jucatorului de la Juventus: "Am sute de mesaje de la el. Sunt povesti despre cuceririle sale, la fel ca in situatia ei (Kathryn Mayorga). Conversatii profunde in care constientizeaza faptul ca are probleme mentale serioase", a spus ea, conform The Sun. 

Modelul a creat o intreaga polemica pe Twitter:

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies