Italia

"Sigur ca aceasta poveste imi tulbura viata" Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre acuzatiile de viol! Marturia de ULTIMA ORA a portughezului

Cristiano Ronaldo a vorbit din nou despre acuzatiile de viol aduse de Kathryn Mayorga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2018, 17:42
Data actualizarii: Luni 29 Octombrie 2018, 17:47

Cristiano Ronaldo a marturisit ca acuzatiile de viol ii tulbura viata, insa este increzator in faptul ca "adevarul va iesi la iveala intr-o buna zi". 

Kathryn Mayorga, o americanca in varsta de 34 de ani, a reclamat ca starul portughez a violat-o intr-o camera de hotel in 2009. Chiar daca la momentul respectiv cei doi au incheiat o intelegere financiara, acum femeia s-a hotarat sa se adreseze autoritatilor. Politisitii din Las Vegas au deschis o ancheta. 

Cristiano Ronaldo a negat vehement acuzatiile si acum isi intareste din nou pozitia. 

"Bineinteles ca aceasta poveste imi tulbura viata. Am o iubita, patru copii, o mama in varsta, surori, un frate, o familie de care sunt extrem de apropiat. Nu mai vorbesc despre reputatia mea, care este cea a unui om exemplar. Imaginati-va ce inseamna sa te acuze cineva de viol", a declarat Cristiano Ronaldo pentru France Football. 

"Stiu cine sunt si ce am facut. Adevarul va iesi la iveala intr-o buna zi. Iar oamenii care ma critica sau cauta sa-mi expuna viata, care transforma asta intr-un circ, vor vedea", si-a intarit starul portughez declaratia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies