Bradley Lowery Anglia Jermain Defoe Premier League Sunderland Fotbal extern

Un om mic a schimbat o lume atat de mare! Jermain Defoe, interviu emotionant despre pustiul Bradley Lowery. BBC l-a nominalizat pentru personalitatea anului

Bradley Lowery a murit in iulie la doar 6 ani si a impresionat o lume intreaga cu lupta sa impotriva cancerului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Decembrie 2017, 11:52
Data actualizarii: Duminica 17 Decembrie 2017, 13:03

Pe vremea cand era jucatorul lui Sunderland, Jermain Defoe a fost impresionat de acest caz si l-a sprijinit cu tot ce a putut pe micutul Bradley. Acesta a fost nominalizat la personalitatea anului in cadrul galei premiilor BBC.

Potrivit Daily Mail, Defoe a declarat: Daca familia sa este multumita de sprijinul acordat de mine este suficient. Dumnezeu vede totul. Daca castig eu trofeul acesta nu-l pot aduce inapoi pe Bradley."                        

Povestea dintre Jermain Defoe si Bradley Lowery a fost una dintre cele mai impresionante din acest an din sport. Nu a fost o poveste despre fotbal, ci una despre dragoste. O poveste a unui baietel care si-a intalnit eroul.

"Prima data am crezut ca Bradley este bolnav si foarte linistit. Insa, el avea energie de fiecare data cand ma vedea. Am luat legatura cu un ofiterul nostru de presa sa vad de ce fel de cancer sufera. Acesta mi-a spus ca sufera de cancer cerebral si era terminal, deci se putea mai face ceva. Am crezut ca mai exista o speranta. Asa ca am luat legatura cu mama sa si am mers la spital impreuna cu O'Shea si Vito Mannone. Acesta mi-a spus sa stau langa el." a mai declarat Defoe potrivit Daily Mail.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!