Derby de familie în Italia?! Juventus vrea să-l cumpere pe fratele starului de Inter Milano

Marcus Thuram Khephren Thuram Serie A Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 09:19
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 09:21

În campionatul italian, Serie A, ar putea lua naștere un derby de familie, după ce Juve a pus ochii pe fratele unui jucător de top de la Inter Milano.

Familia Thuram este cunoscută drept una care a oferit fotbaliști de talie mondială. Tatăl, Lilian, a scris istorie în fotbalul francez, evoluând apoi în Italia pentru echipe precum Juventus și Parma. Un fundaș central, un lateral, un om și un jucător de o personalitate și o statură excepționale, cu calități de lider excepționale, tehnice și tactice. Lilian Thuram a fost prototipul fundașului modern, cu tenacitate și poziționare excelentă, simț al anticipării și un fizic robust, scriu cei de la Tuttomercatoweb. A avut toate calitățile necesare pentru a fi liderul unei echipe naționale care a dominat lumea timp de ani de zile. Nu este de mirare că fiii săi au devenit doi profesioniști de un calibru extraordinar.

Primul dintre ei, deja cunoscut în Serie A, este Marcus Thuram. Adus ca rezervă pentru Romelu Lukaku la Inter, el s-a transformat în atacantul ideal pentru a juca alături de Lautaro Martinez după plecarea lui Dzeko. Un vârf atipic, modern, cu instinct de gol, viteză pe spații largi, forță și abilități de contraatac, a fost o achiziție genială cu cost zero pentru Inter, care l-a adus de la Borussia Monchengladbach.

Khephren Thuram, pe lista lui Juve

Apoi este Khephren Thuram, mijlocașul cu părul lung al lui Nice. Născut în 2001 la Reggio Emilia, în timp ce tatăl său evolua la Parma, a debutat în Champions League la Monaco sub conducerea lui Thierry Henry. Ulterior, s-a transferat la Nice, unde a devenit rapid un lider al liniei mediane și unde, sub conducerea lui Farioli pe bancă, s-a transformat într-un jucător de talie mondială. Mijlocaș central, cu abilități de incursiune, este unul dintre marile obiective ale lui Thiago Motta pentru Juventus în viitor, iar oferta este deja pregătită pentru a fi trimisă conducerii echipei din Nisa.

Cu Marcus la Inter și Khephren posibil la Juventus, un meci direct între cei doi frați ar putea deveni realitate în Serie A.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!