Fotbal extern

Decizie de ultimă oră luată de „Il Luce” și Igor Surkis! Când se vor alătura jucătorii lui Dynamo Kyiv naționalei Ucrainei

Clubul Dynamo Kyiv a acceptat să elibereze mai devreme jucătorii convocaţi la echipa naţională, dar nu la 29 aprilie, cum cerea federaţia, ci la 3 mai, informează presa ucraineană.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 17:54
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 17:59

Diferendul între Federaţia Ucraineană de Fotbal şi Dynamo Kyiv a apărut după ce selecţionerul Oleksandr Petrakov a decis să convoace lotul naţional la 29 apilie pentru un stagiu de pregătire şi meciuri amicale, în vederea barajului pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar.

Campioana Ucrainei refuză să elibereze jucătorii selecţionaţi înainte de 23 mai, motivând că echipa antrenată de Lucescu are şi ea partide amicale stabilite pentru următoarea perioadă.

Dynamo Kyiv a ajuns la un acord cu Federația Ucraineană de Fotbal

Cele două părţi au ajuns la un acord amiabil, astfel că fotbaliştii de la Dynamo Kyiv convocaţi la naţională, în număr de 11, se vor alătura lotului la 3 mai.

Dynamo Kyiv jocaă, miercuri, de la ora 21.00, la Cluj-Napoca, pe CFR Cluj, într-un meci caritabil. Astfel întâlniri au fost stabilite de echipa antrenată de Mircea Lucescu şi împotriva formaţiilor FC Basel, Rennes, Austria Viena, Eintracht Frankfurt şi Levski Sofia.

Naţionala Ucrainei va disputa, la 1 iunie, în deplasare, cu Scoţia, semifinala barajului pentru turneul final din Qatar. Câştigătoarea acestei confruntări va întâlni Ţara Galilor la 5 iunie, în finala play-off-ului.

Modifică setările cookies