DECIZIA FINALA luata de chinezi in cazul lui Cosmin Olaroiu! Romanul tocmai a ratat calificarea in Liga Campionilor Asiei

DECIZIA FINALA luata de chinezi in cazul lui Cosmin Olaroiu! Romanul tocmai a ratat calificarea in Liga Campionilor Asiei

Chinezii au luat decizia finala in privinta lui Olaroiu dupa ce Jiangsu Suning a ratat calificarea in sezonul urmator de Liga Campionilor Asiei.

Jiangsu Suning a terminat sezonul pe locul 4 si nu va participa in editia viitoare a Ligii Campionilor Asiei. Presa chineza specula pe seama unei eventuale demiteri a lui Cosmin Olaroiu, insa presedintele clubului a avut un mesaj ferm.

"In sezonul urmator vom continua cu Olaroiu pe banca si speram sa ajungem in Liga Campionilor Asiei", a declarat Zhang Jindong, presedintele Suning Holding Group care controleaza clubul chinez.

Cosmin Olaroiu este un antrenor apreciat in China in ciuda ratarii calificarii din acest sezon. Olaroiu a preluat-o pe Jiangsu Suning in martie 2018 si a avut oferta chiar din partea Federatiei Chineze pentru a prelua nationala.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT