VIDEO Cum a reacționat Neymar când fanii lui Al Hilal i-au scandat numele lui Lionel Messi către Cristiano Ronaldo

Neymar Al Hilal al nassr Cristiano Ronaldo Lionel Messi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:29
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:34

Cristiano Ronaldo a fost de neconsolat după ce Al Nassr a pierdut finala Cupei Regelui, la lovituri de departajare, în faţa formaţiei Al Hilal.

Portughezul a stat mulă vreme, plângând, întins pe teren, în ciuda faptului că a fost consolat de mai multţi jucători şi membri al staff-ului lui Al Nassr.

Finala Cupei Regelui a reprezentat o oportunitate pentru cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur de a cuceri primul trofeu de la sosirea în Arabia Saudită, în decembrie 2022.

Neymar s-a 'amuzat' pe seama lui Cristiano Ronaldo

Starul brazilian a lipsit majoritatea sezonului din cauza unei accidentări, însă a fost prezent în tribune la meci, iar la final s-a bucurat alături de colegii săi pentru succesul obținut. 

În timp ce Cristiano Ronaldo era de neconsolat pe teren, fanii lui Al Hilal au început să-i scandeze numele rivalului Lionel Messi, moment în care Neymar s-a amuzat pe seama situației.

Câți bani a strâns Neymar de când s-a accidentat

Neymar (32 de ani) se pregătește în această perioadă să revină pe gazon, după ruptura de ligamente suferită anul trecut.

Al Hilal îi oferă lui Neymar un salariu astronomic, de aproximativ 100 de milioane de euro pe sezon. Un calcul simplu ne arată că brazilianul a încasat în jur de 54 de milioane de euro în cele șase luni în care a stat pe tușă.

Neymar mai are contract cu gruparea din Arabia Saudită până în 2025, cu opțiune de prelungire până în 2026. Atacantul a strâns până acum doar cinci meciuri oficiale în tricoul lui Al Hilal, pentru care a înscris un gol și a livrat trei pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!