Cristano Ronaldo nu a trecut cu vederea anunțul făcut de Toni Kroos. Mesajul emoționant transmis de portughez

Toni Kroos Cristiano Ronaldo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 19:18
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 19:26

Toni Kroos, a anunţat, într-un comunicat, că îşi va încheia cariera în această vară, după EURO 2024, la vârsta de 34 de ani.

"Cariera mea de fotbal se va încheia în această vară, după Euro. Aşa cum am spus întotdeauna, Real Madrid este şi va fi ultimul meu club", a scris internaţionalul german pe Instagram, asigurând că ambiţia sa a fost întotdeauna să "termine la cel mai bun nivel", a mărturisit mijlocașul neamț.

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru Toni Kroos

La câteva ore după anunț, starul portughez a postat un mesaj pe contul de Instagram pentru fostul său coleg de la Real Madrid.

"Mulțumesc pentru tot, Toni! Ce onoare să fiu coleg pe teren cu tine. Toate urările de reușită pentru viitor", a scris Cristano Ronaldo. 

Ce a scris Toni Kroos despre retragerea sa

"17 iulie 2014, ziua în care am fost prezentat la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea ca fotbalist, dar mai ales ca persoană. A fost începutul unei noi vieţi la cel mai mare club din lume. Acum, după 10 ani, la finalul sezonului, acea viaţă se va încheia", a mărturisit galacticul.

Într-un comunicat, clubul madrilen a dorit "să-şi exprime recunoştinţa şi afecţiunea pentru Toni Kroos, un jucător care face deja parte din istoria Real Madrid şi una dintre marile legende ale clubului nostru şi ale fotbalului mondial. Va fi pentru totdeauna în inimile tuturor fanilor lui Real Madrid pentru excelenţa fotbalului său şi pentru că este un jucător care a dat totul pentru acest tricou".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!