Cristiano Ronaldo Bruno Fernandes Manchester United Portugalia Fotbal extern

VIDEO Cristiano Ronaldo, lăsat "cu gura căscată" de Bruno Fernandes.  "Cel mai rece salut posibil" după interviul dat de CR7

Cristiano Ronaldo (37 de ani) pare că i-a deranjat pe colegii de la Manchester United cu interviul exploziv acordat jurnalistului Piers Morgan.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 08:45
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 08:44

Naționala Portugaliei a publicat pe rețelele sociale un video de la reunirea echipei înainte de Cupa Mondială, iar ceea ce a surprins a fost întâlnirea dintre Cristiano Ronaldo și Bruno Fernanades, colegi la Manchester United.

Salut rece între Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo, după interviul dat de CR7

În momentul în care a intrat în vestiar, Bruno Fernandes a părut că ezită să îl salute pe Cristiano Ronaldo. CR7 i-a întins mâna, iar mijlocașul a acceptat în cele din urmă, însă britanicii numesc gestul lui Bruno drept "cel mai rece salut".

Iată câteva reacții din presa britanică după întâlnirea dintre Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes:

Express: "Ronaldo a vrut să dea mâna cu Fernandes. Deși mijlocașul a acceptat, Ronaldo a fost lăsat cu gura căscată când a văzut că Fernandes îi oferă cel mai rece salut posibil. Fernandes i-a vorbit scurt lui Ronaldo, apoi l-a privit cu o privire disprețuitoare pe cvintupul câștigător al Balonului de Aur".

Daily Mail: "Bruno Fernandes a părut că s-a gândit pentru o secundă dacă să accepte salutul. Ronaldo a rămas apoi acolo părând să se întrebe de ce tocmai fusese tratat așa de colegul său de la națională și echipa de club"

Metro: "Reuniune foarte tensionată între Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo, în cantonamentul Portugaliei".

Fragmente din interviul acordat de Cristiano Ronaldo

... despre faptul că se simte trădat: Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

...despre Ralf Rangnick: Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu numai eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie șeful lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

...despre Erik ten Hag: "Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine".

...despre criticile lui Wayne Rooney: "Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el... ceea ce e adevărat"

...despre lipsa de progres din cadrul clubului: "Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucătăria, nici bucătarii, nici tehnologia.

...despre problemele din club: "Cred că fanii trebuie să știe adevărul. Vreau ce e mai bun pentru acest club. De aceea am venit la Manchester United, dar sunt niște lucruri în cadrul clubului care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool saua chiar Arsenal, acum. Un club de o asemenea dimensiune trebuie să fie în top 3, în opinia mea. Iubesc Manchester United, iubesc fanii, mereu sut alături de mine. Dar dacă vor ca lucrurile să meargă diferit, trebuie schimbate multe, foarte multe lucruri".

...despre Sir Alex Ferguson: "Știe mai bine decât orice că acest club nu este pe drumul care trebuie și pe cel care merită să fie. Știe și el, știe toată lumea. Cei care nu văd asta, nu vor să vadă, sunt orbi".

Modifică setările cookies