Liga 1

Luuk de Jong, primele declarații după transferul la Barcelona! De la Messi și Suarez, la De Jong și Braitwaite

FC Barcelona l-a transferat pe Luuk de Jong de la Sevilla, pentru a suplini plecarea lui Griezmann.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 08:30
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 08:36

Atacantul olandez este o alegere surprinzătoare pentru un club de anvergura Barcelonei, mai ales că el era mai mult rezervă la Sevilla. Atacantul a făcut primele declarații, după ce prins transferul vieții.

”Pentru mine este foarte important, o mare oportunitate. Să joc pentru acest club, cel mai mare din lume, este incredibil. Sper să mă descurc bine cu echipa și cu fanii. Sper să-mi pot arăta calitățile la Barca. 

  • Luuk de Jong, primele declarații după transferul la Barcelona! De la Messi și Suarez, la de Jong și Braitwhite

Nu va fi ușor. Știu calitățile pe care le am și sper să fiu important pentru echipă. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în viitor.

Koeman este un antrenor foarte bun și are încredere în mine, în calitățile pe care le am. Mi-a spus că vrea un nou tip de atacant și îmi cunoaște calitățile. 

Am o relație bună cu Memphis, îl cunosc de la PSV și echipa națională. Îl știu și pe Frenkie, este un jucător grozav, ca toți cei de la Barca. Îmi doresc foarte mult să joc cu ei.

Îl cunosc și pe Marc-Andre Ter Stegen. Am jucat cu el la Borussia Monchengladbach din Germania. Cunosc câțiva coechipieri și este mai ușor pentru mine să mă integrez”, a declarat Luuk de Jong, potrivit Mundo Deportivo.

CITESTE SI

Modifică setările cookies