Collins Fai Joyskim Dawa Liga I Michael Ngadeu Toni Conceicao Fotbal extern

Câți jucători trecuți prin Liga I a chemat Toni Conceicao la naționala Camerunului. Doi dintre convocați au fost doriți de FCSB

Înainte de a deveni selecționer, portughezul a pregătit-o pe CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 09:48
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 09:56

Toni Conceicao, fostul antrenor din Liga I care în prezent este selecționerul Camerunului, a anunțat lotul pentru dubla cu Mozambic din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022.

Collins Fai (Standard Liege, ex-Dinamo), Michael Ngadeu-Ngadjui (Gent, ex-FC Botoșani) și Joyskim Dawa (FC Botoșani) se numără printre ”leii” convocați de tehnicianul portughez. Ngadeu, pe când evolua la Botoșani, a fost aproape de FCSB, însă a plecat până la urmă la Slavia Praga. 

Toni Conceicao, un obișnuit al Ligii I

În lotul Camerunului se mai află un fundaș dorit în trecut de FCSB, Jean-Claude Billong, acum la Clermont. În urmă cu trei ani, fotbalistul născut în Franța a atras atenția echipei antrenate pe atunci de Nicolae Dică. Billong a debutat în acest an la naționala Camerunului.

Portughezul Toni Conceicao, el însuși dorit la un moment dat de Gigi Becali, antrenează selecționata ”leilor neîmblânziți” din 2019, după ce fusese pentru a treia oară la Cluj. Prima dată a antrenat CFR-ul în 2009, apoi în 2015-2016. Între acești ani, le-a mai pregătit pe FC Brașov și Astra. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!