OFICIAL Unde s-a transferat Michael Ngadeu, fotbalistul lui FC Botoșani dorit de FCSB și devenit campion al Africii. ”A primit o ofertă de nerefuzat”

Michael Ngadeu Beijing Guoan FC Botosani KAA Gent Nationala Camerunului Fotbal extern
Cătălin Parfene
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 11:22
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 11:22

Internaționalul camerunez a evoluat la Slavia Praga și KAA Gent după plecarea din Liga 1.

Michael Ngadeu-Ngadjui (32 de ani), internaționalul camerunez care între 2014 și 2016 a jucat la FC Botoșani, s-a transferat în China, la Beijing Guoan, a anunțat clubul KAA Gent, alături de care fundașul central a cucerit Cupa Belgiei în sezonul trecut.

”După aproape patru ani la KAA Gent, Mike Ngadeu a decis să părăsească echipa.

Apărătorul nostru în vârstă de 32 de ani a primit o ofertă de nerefuzat de la clubul chinez Beijing Guoan.

KAA Gent: ”Am fost obligați să cădem de acord asupra transferului”

Contractul lui Mike cu Gent expira la sfârșitul actualului sezon. Am purtat discuții pentru prelungire, dar în același timp a apărut interesul din China.

Beijing Guoan și Ngadeu au ajuns la o înțelegere, fereastra de transferuri este deschisă până pe 7 aprilie, astfel că am fost obligați să cădem de acord asupra transferului”, a explicat clubul KAA Gent pe site-ul oficial.

Michael Ngadeu: ”Gent a devenit o familie pentru mine”

”Am avut câțiva ani fantastici aici, Gent a devenit o familie pentru mine, așa că plec cu regret”, a declarat Michael Ngadeu.

Om de bază la FC Botoșani în sezoanele 2014-2015 și 2015-2016, camerunezul a atras atunci atenția lui FCSB, însă a plecat din România la Slavia Praga (campion al Cehiei în 2017 și 2019), a câștigat apoi Cupa Africii pe Națiuni în 2017 cu naționala ”Leilor neîmblânziți”, iar în vara lui 2019 a ajuns la Gent, cu care a câștigat Cupa Belgiei în 2022 și a evoluat în grupele Europa League și Conference League.

Fotbalistul cu cele mai multe minute jucate în sezonul 2021-2022

Anul trecut, Ngadeu a stabilit un record mondial după ce a devenit fotbalistul cu cele mai multe minute jucate în sezonul 2021-2022, performanță subliniată și de KAA Gent pe site-ul oficial.

”Nimeni în lume nu a petrecut mai mult timp decât el pe terenurile de fotbal”, sublinia atunci La Derniere Heure.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!