Antrenorul care se exclude de pe lista pentru echipa națională: ”Nu merit să fiu acolo”

Daniel Isăilă (49 de ani) se exclude de pe lista posibililor selecționeri pentru echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 12:39
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 12:48

Antrenorul care o pregătește în prezent pe FC Baniyas, în Emiratele Arabe Unite, spune că sunt antrenori mult mai experimentați care ar putea prelua postul de selecționer al primei reprezentative. 

Până acum, FRF a purtat negocieri cu Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu și Ladislau Boloni, ultimul urmând să dea un răspuns.

Daniel Isăilă: ”Nu merit să fiu la națională”

„Îmi e greu să comentez, nu știu ce s-a întâmplat, dar e clar că, de atâta timp, să ai atâtea negocieri... când discuți de echipa națională ar trebui să fie maximum ce își dorește un antrenor.

Nu vreau să critic pe nimeni, dar atunci când îți dorești să faci performanță, trebuie să faci niște sacrificii, plătești o clauză de reziliere. Un antrenor bun crește șansele cu un procent. La națională trebuie să fie un antrenor cu experiență, cu trofee câștigate, ăsta ar trebui să fie criteriul. La echipa națională trebuie să fie cel mai valoros antrenor.

N-aș vrea să spun că sunt modest, dar nu cred că merit să fiu la echipa națională. Sunt antrenori mult mai valoroși ca mine care trebuie să fie selecționeri. Valoarea, oriunde în lume, se plătește. Să vin să antrenez cu banii mei de acasă? Plătești ca să ajuți fotbalul românesc, e interes național”, a spus Daniel Isăilă, la Ora Exactă în Sport.

Isăilă a fost selecționerul naționalei U21 între 2016 și 2018, pentru opt meciuri, și a lucrat inclusiv la naționala de seniori, ca secund al lui Anghel Iordănescu, ultimul selecționer care a dus România la un turneu final (EURO 2016).

Modifică setările cookies