FIFA a decis! Ce se intampla cu contractele jucatorilor si cand se va deschide fereastra de transferuri! Anuntul oficial

FIFA a decis! Ce se intampla cu contractele jucatorilor si cand se va deschide fereastra de transferuri! Anuntul oficial

FIFA a luat astazi deciziile oficiale in ceea ce priveste contractele jucatorilor care expira in vara.

Oficialii au aprobat extinderea contractelor pentru fotbalistii carora le expira intelegerea pe 30 iunie. Jucatorii vor ramane sub contract cu actualul club pana cand sezonul se va incheia.

De asemenea, fereastra de transferuri se va deschide tot in momentul in care actualul sezon fa fi incheiat si va ramane deschisa pana la inceperea celui nou.

"Pandemia de Covid-19 a schimbat clar toate circumstantele faptice din fotbal pentru acest sezon. Asadar, FIFA, impreuna cu partile implicate, au venit cu cateva idei si propuneri practice pentru a face fata acestor noi circumstante. Desi acest lucru nu va rezolva fiecare problema, aceasta ar trebui sa ofere o masura de stabilitate si claritate fotbalului pentru viitorul prevazut.

Speram ca acest efort de colaborare, sub conducerea FIFA, poate oferi un exemplu pozitiv al modului in care fotbalul se poate uni si arata unitatea, solidaritatea si spiritul compromis pentru a face fata perioadelor provocatoare ce vor urma.

FIFA va permite mutarea ferestrelor de transferuri, astfel incat acestea sa se incadreze intre sfarsitul vechiului sezon si inceputul noului sezon", a spus Gianni Infantino, potrivit sport.es.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT