Acuzatii GRAVE la adresa presedintelui FIFA! Gianni Infantino ar fi conspirat impotriva lui Blatter si Platini 

Acuzatii GRAVE la adresa presedintelui FIFA! Gianni Infantino ar fi conspirat impotriva lui Blatter si Platini 

Presedintele FIFA ar fi apelat la un prieten magistrat pentru a lua legatura cu avocatul general, Michael Lauber. 

Gianni Infantino ar putea fi acuzat de faptul ca a cautat informatii prin care sa il prejudicieze pe Joseph Blatter, cel care se afla la conducerea FIFA, conform unor informatii aparute in cotidianul elvetian 'Neue Zurcher Zeitung' si in Le Monde. 

Conform surselor citate, presedintele FIFA ar fi apelat la un prieten, magistrat elevetian, pentru a lua legatura cu avocatul general elvetian Michael Lauber. Acesta i-ar fi procurat informatii judiciale despre Blatter, dar si despre Michel Platini, care era presedintele UEFA. 

Pe 4 martie a fost publicat un raport de catre Procuratura din Elvetia, de 48 de pagini in care Lauber este acuzat ca ar fi incalcat mai multe indatoriri de serviciu si s-a intalnit cu Infantino de cel putin trei ori in 2016 si 2017. 

In raport, procuratura mentioneaza inca o intalnire, din data de 8 iulie 2015, cand prietenul lui Infantino, Rinaldo Arnold si prim procurorul regiunii Haut-Valais au fost primiti de Lauber, in prezenta lui Andre Marty, portavocea procuraturii elvetiene. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 28 octombrie. Record absolut de cazuri noi și decese
BRAT

Modifică setările cookies