BOMBA MOMENTULUI! Rasturnare de situatie in cazul lui Neymar! Decizia de ULTIM MOMENT cu privire la viitorul jucatorului

BOMBA MOMENTULUI! Rasturnare de situatie in cazul lui Neymar! Decizia de ULTIM MOMENT cu privire la viitorul jucatorului

Noi informatii in ceea ce priveste viitorul lui Neymar.

Neymar a fost foarte aproape de un transfer la Barcelona in vara trecuta, insa mutarea nu s-a mai realizat. Aceasta telenovela a dus si la racirea relatiei dintre brazilian si suporterii echipei din Paris. 

Desi toate indiciile duceau catre o despartire iminenta dintre Neymar si PSG, se pare ca brazilianul este dispus sa isi prelungeasca contractul. Potrivit Le Parisien, un membru din anturajul superstarului brazilian a deschis usa negocierilor de prelungire a contractului cu PSG:

"Daca PSG doreste sa aiba discutii, vom asculta ce au de spus. Primavara trecuta Neymar a fost foarte aproape de a-si prelungi contractul. Daca cei din conducere vor sa aiba discutii, trebuie sa vina sa ne vada. Neymar este fericit cum nu a mai fost de mult timp. Este posibila o prelungire daca PSG obtine rezultate si castiga, pentru ca Neymar vrea sa castige", a spus un apropiat al lui Neymar pentru Le Parisien.

Citeste si:PSGNeymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies