Bendtner, CONDAMNAT la inchisoare! A refuzat sa-i plateasca 5 lire unui taximetrist care l-a ocolit, apoi l-a BATUT!

Bendtner, CONDAMNAT la inchisoare! A refuzat sa-i plateasca 5 lire unui taximetrist care l-a ocolit, apoi l-a BATUT!

Bendtner, aparitie excentrica in fotbalul european, poate ajunge in spatele gratiilor dintr-un motiv stupid. 

Nicklas Bendtner a fost condamnat la 50 de zile de inchisoare dupa ce i-a fracturat maxilarul unui sofer de taxi cu care s-a certat pentru ca a refuzat sa-i pleteasca 5 lire (aprox. 6 euro).

Atacantul in varsta de 30 de ani, aflat acum la Rosenborg, a fost la o petrecere impreuna cu prietena lui, dupa care a luat taxiul spre casa.

Pe drum s-a certat cu soferul de taxi din cauza rutei ocolitoare, iar la final s-a dat jos din masina fara sa plateasca. Bendtner l-a lovit apoi cu pumnul in fata si l-a pus la pamant.

Internationalul danez a fost condamnat la 50 de zile de inchisoare si amendat cu 1000 de lire, insa a facut apel la sentinta.

Fostul atacant de la Arsenal sau Juventus a organizat o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru incidentul provocat.

"A fost un eveniment extrem de nefericit, nu imi imaginam ca se poate ajunge pana aici. Sunt trist pentru acest rezultat nefericit. Le cer scuze fanilor lui Rosenborg si colegilor mei, regret ca s-a intamplat asta", a spus atacantul.

Daca va ajunge la inchisoare, Bendtner isi va pierde contractul cu echipa norvegiana.

Nicklas Bendtner a fost sub contract cu Arsenal intre 2005 si 2014, dar englezii l-au imprumutat de mai multe ori, la Birmingham, Sunderland si Juventus. Apoi a ajuns la Wolfsburg, Nottingham Forest, iar din 2014 este la Rosenborg.

Pentru nationala daneza, Bendtner a marcat 30 de goluri in 81 de partide. 

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!VIDEO PROTVPLUS.RO

Financial Times: Franța o va susține pe Kovesi pentru funcția de procuror-șef european
BRAT