Barcelona Alexander Isak antony Erling Haaland lisandro martinez Fotbal extern

Barcelona are plan de rezervă în cazul în care transferul lui Haaland nu se realizează! Ce fotbaliști sunt pe listă 

Erling Haaland (21 ani) este principalul obiectiv al Barcelonei în vară! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 21:02
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 21:05

Joan Laporta vrea să îl transfere pe atacantul norvegian de la Borussia Dortmund, iar pentru asta se bazează pe relația bună pe care o are cu agentul jucătorului, Mino Raiola. Cei doi s-au întâlnit deja în urmă cu câteva săptămâni și ar fi discutat câteva posibile transferuri, printre care și cel al lui Haaland. 

Golgheterul lui Dortmund are o clauză în contract prin care poate pleca în această vară, dacă se achită o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, sumă accesibilă marilor cluburi care se luptă pentru semnătura sa, în contextul în care transferurile de top ale ultimilor ani au depășit 100 de milioane. Deși suma este una accesibilă, Barcelona ar putea avea probleme cu rezolvarea transferului din cauza situației economice de la club. 

Conducerea lui Laporta se luptă să redreseze situația lăsată de Josep Maria Bartomeu, fostul președinte, iar recent a susținut o conferință în care a prezentat toate problemele financiare provocate de fosta conducere.

Variantele Barcelonei în cazul în care transferul lui Haaland nu se realizează 

Astfel, oficialii de pe Camp Nou trebuie să ia în calcul și posibilitatea că nu și-ar putea permite transferul lui Erling Haaland, în contextul în care deși suma clauzei de reziliere este accesibilă, salariul fotbalistului ar trebui să fie pe măsura valorii sale, iar Raiola este deja cunoscut pentru comisioanele uriașe pe care le percepe.

În acest sens, conducerea Barcelonei a pregătit o listă cu jucători care ar putea fi aduși în locul lui Haaland, dacă transferul său nu se realizează. Jurnalistul ESPN, Sam Marsden, informează că gruparea blaugrana are trei nume pe listă pentru un posibil transfer. 

Oficialii catalanilor s-au gândit la Alexander Isak (22 ani, Real Sociedad) și Antony (21 ani, Ajax) pentru atac, având și o variantă pentru apărare, în Lisandro Martinez (24 ani, Ajax), citează cotidianul catalan SPORT

Modifică setările cookies