Erling Haaland Thomas Muller transfer Erling Haaland Germania

Răspunsul genial al lui Thomas Muller când a fost întrebat dacă ar vrea să fie coleg cu Erling Haaland 

Thomas Muller a analizat opțounea ca Erling Haaland să ajungă la Bayern Munchen, exprimându-și părerea pe acest subiect.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 18:55
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 19:12

Într-un interviu acordat publicate Sport Bild, neamțul a discutat, printre altele, și despre posibilitatea ca Erling Haaland să ajungă coleg de echipă cu el. 

Muller, care formează un duo de excepție, alături de Robert Lewandowski, a oferit un răspuns ironic atunci când a fost întrebat dacă și-ar dori să împartă vestiarul cu starul norvegian.

"Ți-ar plăcea să-l 'hrănești' pe Haaland cu pasele tale?", a fost întrebat Muller, iar replica lui a venit imediat: "Prefer să-mi hrănesc caii și iepurii". 

Haaland, mai valoros decât Ronaldo!

NFT-ul cu Erling Haaland (21 ani) a devenit cel mai scump. Un internaut a achitat 265.100 Ethereum (n.r. - monedă virtuală), echivalentul a 614.000 de euro, pe NFT-ul cu superstarul Borussiei Dortmund. 

Astfel, NFT-ul cu Erling Haaland a devenit cel mai scump articol sportiv din lume. Pe locul doi se află cel al lui Cristiano Ronaldo (36 ani), cumpărat în noiembrie 2021 în schimbul a 400.000 de euro. NFT-ul superstarului portughez este din perioada când acesta activa pentru Juventus, iar specialiștii platformei susțin că în acest moment, ar valora între 700.000 de euro și 1,1 milioane de euro. 

Modifică setările cookies