antony John Murtough Manchester United Old Trafford violenta domestica Anglia

OFICIAL Fetele au decis: ce se întâmplă cu Antony, atacantul lui Manchester United acuzat de violență domestică

Fotbalistul brazilian fusese exclus din lotul echipei din Premier League pe 10 septembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 11:56
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 12:02

Manchester United a anunţat, vineri, că jucătorul brazilian Antony va fi reprimit în lot până la încheierea unei anchete în curs a poliţiei privind acuzaţiile de violenţă domestică, relatează RMC.

Jucătorul de 23 de ani a fost acuzat de o fostă iubită de ameninţări şi violenţă psihologică şi fizică, fapte pe care le neagă.

”Antony a cooperat cu investigaţiile poliţiei în Brazilia şi în Marea Britanie”

Manchester United a anunţat excluderea jucătorului din lot la 10 septembrie "până la noi ordine".

"De la primele acuzaţii făcute în iunie, Antony a cooperat cu investigaţiile poliţiei atât în Brazilia, cât şi în Marea Britanie, şi continuă să facă acest lucru.

În calitate de angajator al lui Antony, Manchester United a decis ca acesta să reia antrenamentele la Carrington şi să fie la dispoziţia echipei în timp ce ancheta poliţiei continuă", a precizat Manchester United într-un comunicat.

Jucătorul rămăsese în Brazilia, unde se afla atunci când a fost scos din lot, înainte de a reveni în Anglia la începutul acestei săptămâni. El a fost interogat joi de poliţia din comitatul Manchester, dar nu i s-a adus nicio acuzaţie.

Ar putea reveni pe teren în meciul de sâmbătă, Manchester United - Crystal Palace

Potrivit Daily Mail, revenirea lui Antony la echipa profesionistă a fost aprobată după o întâlnire crucială cu membrele echipei feminine a clubului Manchester United. La întâlnire au participat John Murtough, directorul de fotbal al clubului, şi directorul de comunicare Ellie Norman.

Jucătoarele nu au ridicat nicio problemă în timpul întâlnirii, iar revenirea lui Antony a primit undă verde. El ar putea reveni pe teren sâmbătă, la meciul cu Crystal Palace, de pe Old Trafford (ora 16:00), în cadrul celei de-a şaptea etape din Premier League, scrie news.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!