"Au spus ca nu are ce trebuie pentru a fi lider, a devenit idol!" Clip de SENZATIE cu Leo Messi in prim-plan pentru lansarea PES 2021

"Au spus ca nu are ce trebuie pentru a fi lider, a devenit idol!" Clip de SENZATIE cu Leo Messi in prim-plan pentru lansarea PES 2021

Leo Messi (33 ani) este protagonistul ultimului clip de prezentare pentru PES 2021.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri are un clip de prezentare in care protagonist este unul dintre cei mai remarcabili jucatori ai ultimului deceniu: Leo Messi. 

Starul argentinian este prezentat in clipul unde arata evolutia sa spectaculoasa in fotbalul mondial. 

"Cand era copil i s-a spus ca este prea mic pentru a juca fotbal! Cum nu putea sa fie mai mare decat restul, a muncit din greu pentru a fi mai bun. Cand a debutat, s-a spus ca este predispus la accidentari, astfel si-a schimbat complet dieta.

Au spus despre el ca poate doar sa inscrie goluri, asa ca a inceput sa ofere pase de gol. Au spus ca nu are ce trebuie pentru a fi lider, a devenit idol! In timp ce spuneau ca nu are o lovitura de cap buna, si-a imbunatatit tehnica. 

Au mai spus si ca este rece, asa ca a invatat sa isi dezalntuie pasiunea. Au spus ca i s-a incheiat cariera, asa ca a continuat sa scrie istorie!", se arata in clipul de prezentare. 

"Nu este vorba despre a fi cel mai bun, ci despre a fi mai bun in fiecare an", spune Leo Messi spre finalul clipului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE. Preşedintele Klaus Iohannis susţine o conferinţă de presă. Critici la adresa Prefectului Capitalei
BRAT

Modifică setările cookies