Anuntul momentului in fotbal! Arbitrul care l-a infuriat pe Ronaldo cu Serbia a fost exclus dupa golul anulat! Care a fost reactia sa

Mario Diks a fost exclus din brigada de arbitri condusa de Danny Makkelie.

Arbitrul de linie Mario Diks, care i-a anulat incorect golul lui Cristiano Ronaldo din meciul Portugaliei contra Serbiei, a fost eliminat din brigada de arbitri condusa de Danny Makkelie.

Danny Makkelie a decis sa renunte la serviciile arbitrului de linie Mario Diks, dupa ce acesta a gresit decisiv in meciul dintre Portugalia si Serbia, anuland un gol al lui Cristiano Ronaldo, care ar fi adus victoria portughezilor.

Mario Diks a confirmat pentru publicatia olandeza Nos ca Danny Makkelie a incheiat sa mai coopereze cu el dupa incidentul neplacut din 27 martie: “Makkelie mi-a spus ca vrea sa continue cu un alt asistent, deoarece increderea in cooperarea noastra a disparut. Sunt extrem de dezamagit, mai ales ca ar fi trebuit sa fiu prezent la Campionatul European.”

Arbitrul de centru Danny Makkelie a fost nevoit sa-si ceara scuze public echipei portugheze si anternorului selectionatei dupa eroare comisia de Diks. Cel care il va inlocui pe Mario Diks va fi Jan de Vries, conform spuselor lui Makkelie pentru publicatia olandeza AD.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies