Anunțul surprinzător făcut de Lionel Messi despre viitorul său: "E ultimul meu club"

Lionel Messi Inter Miami Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 21:23
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 21:24

Lionel Messi a vorbit despre viitorul său, făcând o mărturisire despre echipa la care își va încheia cariera. 

Starul argentinian se pregătește de participarea la Copa America, prezența la Campionatul Mondial din 2026 fiind pusă sub semnul întrebării. 

Multiplul câștigător al Balonului de Aur a explicat că Inter Miami va fi ultima echipă de club la care va evolua, la care mai are contract până în decembrie 2025. 

"Inter Miami va fi ultimul meu club, da! Astăzi pot spune că acesta va fi ultimul. Iubesc să joc fotbal, mă bucur chiar şi mai mult decât până acum pentru că sunt conştient, de fiecare dată, că sunt tot mai aproape (n.r. de retragere)", a declarat Lionel Messi, într-un interviu acordat pentru ESPN.

Ce salariu are Lionel Messi la Inter Miami

Lionel Messi, cu un salariu anual de 20,45 milioane de dolari (18,8 milioane de euro) la echipa Inter Miami, este de departe cel mai bine plătit fotbalist din Major League Soccer (MLS), potrivit sindicatului jucătorilor din campionatul profesionist nord-american, citat de AFP.

Campionul mondial beneficiază de o remuneraţie garantată de 20.446.667 de dolari, alcătuită dintr-un salariu de bază de 12 milioane de dolari (11 milioane de euro) şi diverse bonusuri. Aceste cifre nu includ veniturile considerabile primite în cadrul acordurilor comerciale (Adidas, Apple etc.).

Starul argentinian, în vârstă de 36 de ani, a sosit la Miami în iulie 2023, după despărţirea de Paris Saint-Germain, iar contractul său cu clubul din Florida de întinde până la sfârşitul sezonului 2025.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!