FCSB Conference League Ilie Dumitrescu Fotbal extern

"Ai nevoie și de un pivot!". Ilie Dumitrescu a identificat greșelile jucătorilor de la FCSB

FCSB a început cu dreptul campania europeană din acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 23:43
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 23:55

FCSB a câștigat primul meci cu Shakhter Karagandy cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cordea, în minutul 38, cu un șut de la 20 de metri. Dinu Todoran a mizat în repriza a doua pe jucători tineri, fără experiență în meciurile europene, iar lucrul acesta l-a observat și Ilie Dumitrescu. 

Fostul internațional român consideră că echipa lui Todoran are nevoie și de un vârf de atac pentru a finaliza acțiunile. 

"Cred că în momentul când ai numai jucători cu o tehnică bună în teren ai nevoie și de un pivot. Sunt momente în care dezvolți foarte bine acțiunile. I-am văzut pe Crețu, Octavian Popescu, chiar Cordea cu centrări, dar fără să ai un jucăor care să apară foarte bine la finalizare. Tănase a greșit preluarea de doua ori, in situația în care el ar fi putut să fie cu fața spre poarta. 

La un moment dat au vrut să le dea și tinerilor o șansă, sa fie văzuți în Europa, crezând că le mai dau un gol sau două. Nu a fost așa pentru că au apărut și greseli. A fost greșeala lui Cristea, mare de tot, putea să îi coste pe cei de la FCSB, dar Vlad a avut o intervenție bună. Totuși, Shakhter Karagandy este o echipă limitată", a declarat Ilie Dumitescu la DigiSport. 

Returul meciului cu Shakhter Karagandy va fi pe 29 iulie, în Kazakhstan.

Modifică setările cookies