FCSB Conference League Ilie Dumitrescu Fotbal extern "Ai nevoie și de un pivot!". Ilie Dumitrescu a identificat greșelile jucătorilor de la FCSB

"Ai nevoie și de un pivot!". Ilie Dumitrescu a identificat greșelile jucătorilor de la FCSB

FCSB a început cu dreptul campania europeană din acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 23:43
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 23:55

FCSB a câștigat primul meci cu Shakhter Karagandy cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cordea, în minutul 38, cu un șut de la 20 de metri. Dinu Todoran a mizat în repriza a doua pe jucători tineri, fără experiență în meciurile europene, iar lucrul acesta l-a observat și Ilie Dumitrescu. 

Fostul internațional român consideră că echipa lui Todoran are nevoie și de un vârf de atac pentru a finaliza acțiunile. 

"Cred că în momentul când ai numai jucători cu o tehnică bună în teren ai nevoie și de un pivot. Sunt momente în care dezvolți foarte bine acțiunile. I-am văzut pe Crețu, Octavian Popescu, chiar Cordea cu centrări, dar fără să ai un jucăor care să apară foarte bine la finalizare. Tănase a greșit preluarea de doua ori, in situația în care el ar fi putut să fie cu fața spre poarta. 

La un moment dat au vrut să le dea și tinerilor o șansă, sa fie văzuți în Europa, crezând că le mai dau un gol sau două. Nu a fost așa pentru că au apărut și greseli. A fost greșeala lui Cristea, mare de tot, putea să îi coste pe cei de la FCSB, dar Vlad a avut o intervenție bună. Totuși, Shakhter Karagandy este o echipă limitată", a declarat Ilie Dumitescu la DigiSport. 

Returul meciului cu Shakhter Karagandy va fi pe 29 iulie, în Kazakhstan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!