Veste importantă pentru FCSB. Anunțul făcut de Peluza Nord Steaua înaintea meciului cu Shakter Karagandy

FCSB Peluza Nord Steaua Sahtior Karagandy Fotbal extern Veste importantă pentru FCSB. Anunțul făcut de Peluza Nord Steaua înaintea meciului cu Karagandy
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:04
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 13:42

FCSB începe aventura europeană în turul doi preliminar Conference League, cu dubla împotriva celor de la Shakter Karagandy.

Partida tur, care se desfășoară pe National Arena, este astăzi, de la 21:30, în direct pe PRO TV și liveTEXT pe www.sport.ro.

Echipa antrenată de Dinu Todoran are motive de bucurie, după ce Peluza Nord Steaua a anunțat că va participa la partidă, urmând să fie prezentă de acum înainte la meciurile celor de la FCSB. 

  • Veste importantă pentru FCSB. Anunțul făcut de Peluza Nord Steaua înaintea meciului cu Karagandy

Mesajul transmis de Peluza Nord Steaua

"Anii au trecut, neînțelegerile au continuat, părerile nu s-au schimbat, iar, pe zi ce trece, pentru fiecare dintre noi a devenit clar ce ne dorim și unde ne situăm.

Ne vrem înapoi echipa pe care o susținem neîncetat încă din copilărie, vrem un fotbal curat cu peluza plină, vrem pasiune pentru culorile îndrăgite, vrem ca fotbalul să fie despre jucători și suporteri, nu despre patroni sau judecători.

Ne-am săturat de cei care decid cum și pe cine am încurajat ani la rând, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri în mediul online și de dușmanii din spatele tastaturii.

Începând de joi, nu vom mai trăi emoțiile meciurilor în fața calculatorului sau al televizorului, iar vocea noastră va fi auzită meci de meci din Peluza Nord.

Vă așteptăm alături de noi, la un drum greu, îmbrăcați în negru, cu eșarfe, steaguri și cu pasiunea care vă caracterizează" este mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Nord. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!