A murit unul dintre marii jucatori ai Argentinei care a cucerit titlul mondial in 1986! Coleg cu Maradona, a jucat cu umarul dislocat in finala!

A murit unul dintre marii jucatori ai Argentinei care a cucerit titlul mondial in 1986! Coleg cu Maradona, a jucat cu umarul dislocat in finala!

Fostul international argentinian Jose Luis Brown a incetat din viata la varsta de 62 de ani.

Jose Luis "Tata" Brown, fost international argentinian, campion mondial in 1986, a incetat din viata la varsta de 62 de ani, in orasul La Plata. Acesta suferea de Alzheimer, a mentionat familia sa.

Fotbalist cu 36 de selectii si un gol in nationala Argentinei, Jose Luis Brown a evoluat pe postul de fundas central. El a trecut pe la Estudiantes, Atletico Nacional, Boca Juniors, Deportivo Espanol, Brest, Murcia si Racing Club.

A jucat cu umarul dislocat in finala mondiala

Jose Luis Brown a marcat un singur gol pentru nationala Argentinei, acela fiind bifat chiar la Cupa Mondiala din 1986. El a punctat in victoria obtinuta cu 3-2 in fata Germaniei de Vest, in finala! Alaturi de Brown au mai marcat Valdano si Burruchaga, in timp ce Rummenigge si Voller au punctat pentru nemti.

Ca antrenor, Jose Luis Brown a activat ca secund la Boca Juniors si ca principal la echipe micute precum Club Almagro, Nueva Chicago Blooming, Atletico Rafaela, Ben Hur, Ferro Carrill Oeste.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Diplomat român, acuzat de implicare într-un transport ilegal de 1,5 milioane € de solzi de pangolin
BRAT