Fotbal extern

A jucat cu ghete imprumutate! Noaptea pe care englezii o vor tine minte! Maradona a facut spectacol pentru un meci in tricoul lui Tottenham

Toate detaliile despre ce se intampla in Argentina sunt AICI.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 12:58
Data actualizarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 16:25

Diego Maradona a evoluat pentru Tottenham intr-o singura partida, in 1986. El Pibe a participat la meciul de retragere al lui Osvaldo Ardiles, impotriva celor de la Inter Milano. Pentru o singura noapte, mijlocul lui Tottenham a fost format din Glen Hoddle, Chris Waddle, Ardiles si Diego Maradona. La acel meci, "decarul" argentinian a fost nevoit sa imprumute o pereche de ghete de la un coechipier pentru a juca. 

Clive Allen l-a invitat pe Maradona sa-si aleaga o pereche de ghete pe care o doreste. Diego a preferat sa ia o pereche uzata, dar la insistentele englezului a purtat una noua pe care i-a si semnat-o dupa meci. 

"I-am spus ca am doua perechi de ghete, una veche pe care o purtasem tot sezonul si una noua. I-am transmis ca e oaspetele meu si ca poate sa-si aleaga ce pereche doreste", a fost citat Allen de catre talkSPORT. 

El a adaugat de asemenea ca a fost prima si singura data cand s-a simtit spectator pe terenul de fotbal. Maradona si colegul sau, Glenn Hoddle, au cerut in permanenta mingea pe tot parcursul jocului. 

"Nu am jucat niciodata intr-un meci in care sa ma simt ca si cum as fi spectator, dar in acea noapte, Diego si Glenn au fost de pe alta planeta. Erau telepatici si voiau mingea in permanenta."

Partida dintre Tottenham si Inter Milano s-a incheiat cu scorul de 2-1, iar Clive Allen a reusit golul victoriei.

 
"O zi foarte trista. Am avut mare noroc sa impart terenul si sa joc alaturi de el, si nu atat de noroc sa joc impotriva lui, unul dintre cei mai buni!", a scris Glenn Hoddle. 
 
CITESTE SI

Modifică setările cookies