Rangers - Antwerp, LIVE TEXT de la 19:55 | Ianis Hagi, anuntat titular de presa din Scotia! Echipa lui Gerrard vrea sa isi asigure locul in optimi! | Echipa probabila a lui Rangers

Ianis Hagi Antwerp Europa League rangers Europa League Rangers - Antwerp, LIVE TEXT de la 19:55 | Ianis Hagi, anuntat titular de presa din Scotia! Echipa lui Gerrard vrea sa isi asigure locul in optimi! | Echipa probabila a lui Rangers
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Februarie 2021, 13:51
Data actualizarii: Joi 25 Februarie 2021, 13:55

Urmarim si comentam impreuna meciul dintre Rangers si Antwerp pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro. 

Se anunta un meci incendiar pe Ibrox in aceasta seara, dupa meciul nebun din Belgia, de saptamana trecuta! Rangers s-a impus in tur cu 4-3, dupa ce a fost condusa cu 2-1. 

Ianis Hagi nu a fost titular, insa a fost introdus pe teren in minutul 74, cand scorul era 3-2 pentru Antwerp, fiind protagonistul unei ratari uriase. Echipa sa a mai inscris de doua ori, prin Kent si Barisic, obtinand astfel victoria. 

  • Rangers - Antwerp, LIVE TEXT de la 19:55 | Ianis Hagi, anuntat titular de presa din Scotia! Echipa lui Gerrard vrea sa isi asigure locul in optimi! | Echipa probabila a lui Rangers

Rangers are absente importante in lot pentru retur, Gerrard nu se va putea baza pe Ryan Jack, Roofe si capitanul Tavernier, de cealalta parte, Antwerp se deplaseaza fara 5 jucatori importanti. 

Echipa din Belgia vine dupa o serie de patru meciuri fara victorie, avand doua remize consecutive in ultimele etape din campionat. De cealalta parte, Rangers este neinvinsa de la inceputul lunii decembrie, cand a fost eliminata din Cupa Ligii Scotiei de St. Mirren. 

Presa din Scotia il anunta titular pe Ianis Hagi in meciul cu Antwerp de pe Ibrox, chiar daca in meciul tur a fost rezerva. 

Echipa probabila a lui Rangers conform Daily Record:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!