"N-avem echipa mare de barbati adevarati!" Gigi Becali, in lacrimi dupa calificarea miraculoasa la FCSB-ului | "A fost numai dragostea lui Dumnezeu fata de mine"

FCSB s-a calificat in play off-ul Europa League dupa ce a invins Hajduk cu 2-1 pe National Arena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 August 2018, 23:40
Data actualizarii: Vineri 17 August 2018, 00:04

FCSB s-a calificat in minutele de prelungiri ale partidei, cand scorul era 1-1 si Hajduk era echipa calificata. Gnohere a reusit sa marcheze golul victoriei in minutul 93, atunci cand nimeni nu mai credea ca stelistii pot face minunea. 

La finalul meciului, Gigi Becali a vorbit despre calificarea miraculoasa a echipei sale. 

  • N-avem echipa mare de barbati adevarati! Gigi Becali, in lacrimi dupa calificarea miraculoasa la FCSB-ului | A fost numai dragostea lui Dumnezeu fata de mine

"Emotii foarte mari, acum eu pot sa vorbesc orice si sa spun orice. In seara asta cred ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca numai Dumnezeu face. Am plans de bucurie ca am zis cat de mult poate sa ma iubeasca sa ma califice in minutul '93. Eu va spun, a fost numai dragostea lui Dumnezeu fata de mine aici. 

N-avem echipa mare. Nu avem. Nu avem echipa de barbati adevarati cu care sa jucam competitii mari. Deci, echipa mare nu suntem. Ce sa le fac eu, sa le dau eu barbatia mea? Asa sunt nascuti. Ce pot sa-i fac eu lui Tanase? Pot sa-i fac eu ceva?", a spus Gigi Becali la iesirea de pe stadion.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!