HAJDUK - FCSB 0-0 | Moment incredibil cu Gigi Becali! L-a criticat pe Morutan, apoi si-a schimbat parerea IN DIRECT: "Asa trebuia sa faca!"

Olimpiu Morutan a avut cea mai mare ocazie a FCSB-ului la Split.

FCSB nu a reusit sa-si creeze nicio ocazie in 90 de minute cu Hajduk la Split, patronul Gigi Becali considerand ca acest lucru a fost cauzat de gazonul prost. Introdus pe teren in minutul 86, Olimpiu Morutan a avut cea mai mare ocazie in minutul 90+4. Becali a criticat insa finalizarea tanarului jucator.

"Pai si daca era introdus mai devreme, daca avea emotii ce se intampla? Trebuia sa traga cu dreptul la coltul lung. Tineretea lui si lipsa de experienta s-a vazut. 0-0 e un rezultat care ne avantajeaza, nu are rost sa facem ipoteze" a spus Gigi Becali la Pro X.

Patronul FCSB-ului si-a schimbat insa opinia cand a revazut faza, in direct: "Acum vad, a fost dificila faza, avea 3 jucatori pe el. Eu cred ca a ales solutia ideala, exterior stang, dar trebuia probabil mai sus, coltul lung" a spus Becali.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT