Galeria lui Dinamo se uita la ProTV: doar 1500 de bilete vandute la meciul cu Sturm!

Joi 03 Decembrie 2009, 18:36
Galeria lui Dinamo se uita la ProTV: doar 1500 de bilete vandute la meciul cu Sturm!

Se pare ca suporterii lui Dinamo au ales sa vada la ProTV si pe www.sport.ro meciul dintre Dinamo si Sturm Graz, in direct de la ora 22.00.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Suporterii dinamovisti au renuntat defintiv la gandul calficarii in primavara europeana. 1500 de bilete au fost vandute pana joi dupa-amiaza pentru meciul cu Sturm, asta desi echipa lui Talnar vine dupa o victorie in campionat. Restul de dinamovisti vor urmari partida in direct la ProTV si pe www.sport.ro, de la ora 22.00.


Sefii lui Dinamo au vrut sa prelungeasca programul metroului pentru a-i ajuta pe suporteri sa vina la meci. Acestia s-au lovit insa de refuzul ferm al Metrorex-ului. "La o ora dupa inchiderea statiilor intrerupem tensiunea de la linii, apoi 300 de oameni muncesc pana la patru dimineata pentri intretinerea lor. Imi pare rau pentru ei, dar nu am putut aproba acest lucru." a declarat directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, pentru ProSport.

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT