Bruges vine sa-l ia pe Tamas!

Autor: Sport.ro
Joi 03 Decembrie 2009, 08:44
Bruges vine sa-l ia pe Tamas!

PROSPORT / Posibil titular cu Sturm Graz, Tamas ar putea sa ii convinga in aceasta seara pe belgienii de la Bruges sa-l cumpere.

DINAMO - STURM GRAZ LIVE VIDEO - azi la ProTV si www.sport.ro, 22:00!

ProSport scrie in editia tiparita de astazi ca emisarii lui Bruges sosesc astazi in Romania pentru a negocia transferul lui Tamas.

Jucator oficial al lui Auxerre, dar imprumutat la Dinamo, Tamas depinde de "caini" daca vrea sa plece in Belgia. Dinamo controleaza optiunea de cumparare si, conform ProSport, ar cere un comision de aproximativ 500.000 euro in eventualitatea unui transfer.

Suma vehiculata pentru o mutare a lui Tamas in Belgia este de 1.5 milioane de euro.

WBA NU IL MAI VREA?.

Imprumutat la Dinamo de Auxerre, Tamas era dat in ultima vreme ca o tinta foarte mare a lui West Brom. Englezii anunta insa ca nu mai sunt atat de interesati de dinamovist.

Nu activitatile extrasportive ale jucatorului au pus clubul englez pe ganduri, ci banii pe care cei de la WBA spun ca nu ii au in acest moment.

Express & Star scrie astazi ca WBA si-a golit toate conturile cu toate cheltuielile din acest sezon si salariile pe care oficialii le-au planificat pe urmatorii 3 ani.

"Toate resursele pe care le aveam deja au fost investite in echipa, atat in transferuri dar si pentru a acoperi salariile jucatorilor pentru urmatorii 3 ani.", au spus astazi oficialii clubului, care lasa insa o portita si pentru Tamas.

"In ianuarie, clubul se va gandi doar la imprumuturi cu posibilitatea de a cumpara mai incolo. E o politica ce a mers in trecut"

Sursa citata noteaza ca Tamas va mai fi o tinta pentru WBA doar in conditiile unui imprumut.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT