Dat disparut la Dinamo, Dinu ii ataca pe actionari: "Prezenta obligatorie este doar pe santier!"

Joi 03 Decembrie 2009, 09:29
Dat disparut la Dinamo, Dinu ii ataca pe actionari: "Prezenta obligatorie este doar pe santier!"

Cornel Dinu s-a declarat deranjat de reprosurile lui Cristi Borcea, care spunea ca actualul director tehnic nu a mai trecut pe la club in ultimul timp

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

In urma cu cateva zile, Borcea il dadea disparut pe Cornel Dinu si spunea ca "Mister" nu a mai trecut de ceva timp pe la club.

Vizibil iritat, directorul tehnic de la Dinamo a tinut sa dea o replica taioasa conducerii prin care explica exact atributiile sale in cadrul clubului: „Vad ca in Romania nu se cunoaste notiunea de director tehnic. Rolul meu este acela de a coordona activitatea echipei, nu de a sta pe teren, de a ma dezbraca si a trage la poarta."

"Nu sunt brigadier sau sef de santier pentru a fi prezent zilnic pe teren! Prezenta obligatorie este doar pe santier! Chiar daca nu sunt pe terenul de antrenament, discut de trei-patru ori pe zi cu antrenorul, ma si duc atunci cand e cazul, dar nu este nevoie sa stau acolo neaparat. N-am mai iesit in ultima vreme din casa deoarece am o problema delicata de sanatate, care cred ca ar trebui respectata", a declarat Dinul intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei.

DINAMO - STURM GRAZ joi, ora 22:00 la PRO TV

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT