Dat disparut la Dinamo, Dinu ii ataca pe actionari: "Prezenta obligatorie este doar pe santier!"

Autor: Sport.ro
Joi 03 Decembrie 2009, 09:29
Dat disparut la Dinamo, Dinu ii ataca pe actionari: "Prezenta obligatorie este doar pe santier!"

Cornel Dinu s-a declarat deranjat de reprosurile lui Cristi Borcea, care spunea ca actualul director tehnic nu a mai trecut pe la club in ultimul timp

In urma cu cateva zile, Borcea il dadea disparut pe Cornel Dinu si spunea ca "Mister" nu a mai trecut de ceva timp pe la club.

Vizibil iritat, directorul tehnic de la Dinamo a tinut sa dea o replica taioasa conducerii prin care explica exact atributiile sale in cadrul clubului: „Vad ca in Romania nu se cunoaste notiunea de director tehnic. Rolul meu este acela de a coordona activitatea echipei, nu de a sta pe teren, de a ma dezbraca si a trage la poarta."

"Nu sunt brigadier sau sef de santier pentru a fi prezent zilnic pe teren! Prezenta obligatorie este doar pe santier! Chiar daca nu sunt pe terenul de antrenament, discut de trei-patru ori pe zi cu antrenorul, ma si duc atunci cand e cazul, dar nu este nevoie sa stau acolo neaparat. N-am mai iesit in ultima vreme din casa deoarece am o problema delicata de sanatate, care cred ca ar trebui respectata", a declarat Dinul intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei.

DINAMO - STURM GRAZ joi, ora 22:00 la PRO TV

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT