FOTO ȘI VIDEO ”Debut extrem de convingător” al fotbalistului care nu contează la naționala României pentru echipa campioană din ultimele 10 sezoane!

Flavius Daniliuc Nationala Austriei Red Bull Salzburg Salernitana Sturm Graz Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2024, 15:28
Data actualizarii: Luni 12 Februarie 2024, 15:28

Flavius Daniliuc s-a transferat de la Salernitana din Serie A la Red Bull Salzburg din Bundesliga Austriei.

Campioana ultimelor zece sezoane în Bundesliga Austriei, Red Bull Salzburg a anunțat pe 31 ianuarie transferul internaționalului austriac de origine română Flavius Daniliuc (22 de ani), fundaș central venit sub formă de împrumut până la sfârșitul sezonului de la Salernitana, din Serie A.

Daniliuc a debutat la liderul Salzburg (40 de puncte) în ultima etapă din campionat, într-un 1-1 pe teren propriu cu Sturm Graz (locul 2, cu 38 de puncte), derby jucat săptămâna trecută.

Fundașul central a fost titular și a fost schimbat în minutul 66, după un ”debut extrem de convingător”, cum a subliniat chiar Red Bull Salzburg pe site-ul oficial.

Ce a declarat Flavius Daniliuc după debutul la Red Bull Salzburg

”Sunt foarte mulțumit de debutul meu chiar aici, pe acest stadion. Am plecat însă dezamăgiți pentru că ne-am dorit cu toții victoria în fața fanilor noștri. 

Cred că meritam mai mult. Totul la club este top level și sunt nespus de bucuros că mă aflu aici”, a declarat Flavius Daniliuc după meciul de debut.

Rămâne de văzut dacă Red Bull Salzburg va activa și o clauză de transfer definitiv, având în vedere că Salernitana a plătit 5,8 milioane de euro pentru a-l transfera pe Daniliuc în urmă cu un an și jumătate de la OGC Nice.

Fundașul central are Real Madrid și Bayern Munchen în CV

Născut în Viena, el a jucat până acum la Real Madrid (juniori), Bayern Munchen (juniori și echipa secundă), OGC Nice (Ligue 1) și Salernitana (Serie A).

Daniliuc, fost căpitan la selecționata de tineret a Austriei, a debutat anul trecut pentru naționala mare ”Das Team”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!