FCSB - RUDAR | Slovenii au venit sa joace cu "Steaua, campioana Romaniei". Cum este prezentat meciul retur de diseara in presa slovena

FCSB - RUDAR | Slovenii au venit sa joace cu "Steaua, campioana Romaniei". Cum este prezentat meciul retur de diseara in presa slovena

Joi 02 August 2018, 17:13

Slovenii stiu ca vor intalni diseara "Steaua".

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Invinsi cu 2-0 de FCSB in meciul tur, chiar pe teren propriu, slovenii de la Rudar spun ca au venit la Bucuresti cu sperante, chiar daca sunt constienti ca sansele lor de calificare sunt minime.

Presa din Slovenia a facut o avancronica a partidei. Jurnalistii de la Dnevnik au fost, insa, destul de debusolati. Acestia spun ca Rudar intalneste "Steaua, campioana Romaniei".

Dnevnik mai noteaza ca e putin probabil ca Rudar sa reuseasca sa inscrie de trei ori la Bucuresti, pentru ca "campioana Romaniei" are mult mai multe resurse financiare si umane, la nivel de lot, fiind la un nivel superior clubului sloven.

FCSB - Rudar Velenje este diseara, de la 21:30, IN DIRECT la ProTV.VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT