ALASHKERT - FCSB 0-3 | "Nu sunt carcotas, trebuie sa joci fotbal din prima secunda!" Becali, nemultumit dupa victoria din Armenia: reprosuri dure ale patronului FCSB

ALASHKERT - FCSB 0-3 | "Nu sunt carcotas, trebuie sa joci fotbal din prima secunda!" Becali, nemultumit dupa victoria din Armenia: reprosuri dure ale patronului FCSB

FCSB a invins cu 3-0 Alashkert si a rezolvat in mare parte calificarea in turul 3 preliminar al Europa League. 

Toate cele trei goluri ale stelistilor au fost marcate in repriza secunda, dupa o prima parte slaba a echipei antrenate de Bogdan Andone. 

Faptul ca stelistii s-au descurcat mai bine in repriza secunda l-a nemultumit pe Gigi Becali. 

Patronul FCSB a reprosat faptul ca o echipa mare joaca bine din primul minut. 

"Eu nu sunt de acord cu asa ceva, daca vrei calificare si esti FCSB, trebuie sa joci din prima secunda si sa intri motivat. Daca in prima repriza intri si te distrezi si in a doua le dam goluri multe... Daca a doua repriza era prima, eram multumit. Ori esti fotbalist, ori te distrezi si nu ai barbatie pe teren. Dupa aceea, se intampla ce se intampla. 

Vlad de aia e in poarta. Nu are rost sa remarcam portarul, trebuie sa remarcam ca a avut prima repriza slaba. 

Nu sunt carcotas, trebuie sa joci fotbal din prima secunda. Daca noi ne distram cu echipe de 1600 de locuri in Armenia... Nu se punea problema calificarii, dar e problema cand echipa nu isi face datoria. Asta e problema. 

Stiti ce astept eu tot timpul, sa faca diferenta in primele 45 de minute. Normal, asa se face. Dau doua goluri si dupa aia distractie", a spus Gigi Becali dupa meci la DigiSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Veștile excelente” ale premierului Florin Cîțu vs datele INS. Ce înseamnă, de fapt, creșterile salariale
BRAT
Modifică setările cookies